Bark από Τυρί Cottage και Φράουλες
Μια πολύ εύκολη και δροσερή συνταγή γεμάτη πρωτεΐνη!
Συστατικά:
450γρ τυρί cottage
2 χούφτες φράουλες (μια χούφτα θα μπει στο blender και η δεύτερη θα κοπεί σε μικρά κομματάκια)
3 κτσ σιρόπι σφενδάμου
4 κτσ Almond Vanilla Phil’s Granola
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα blender εκτός από τη μια χούφτα φράουλες και την γκρανόλα. Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί το οποίο θα μπει στην κατάψυξη.
Προσθέτουμε την γκρανόλα και τη 2η χούφτα με τις φράουλες.
Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες.
Βγάζουμε το ταψί από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει για περίπου 15΄. Χρησιμοποιούμε ένα αιχμηρό μαχαίρι για να το κόψουμε σε κομματάκια και σερβίρουμε αμέσως!
Καλή Απόλαυση!
Related posts
Phil’s Baked Pumpkin Spiced Apples
Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για το φθινόπωρο. Μ
Yogurt Bark Φιστικοβούτυρο
Μια πανεύκολη συνταγή για όσους λατρεύετε το yogurt bark! Συ