Δωρεάν μεταφορικά άνω των 45 €

Meet our Founder, Phil!

Με λένε Φιλίππα Νάκα, γνωστή και ως Phil’s Granola! Η Phil’s Granola ξεκίνησε επίσημα την επιχείρηση τον Ιανουάριο του 2021, αλλά η ιστορία μας ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Το 2014, ενώ ήμουν ακόμα στο κολέγιο, αποφασίσαμε με κάποιους φίλους να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική γκρανόλα. Σύντομα, αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε χρησιμοποιώντας μοναδικά συστατικά από κάθε χώρα μας και έβαλα ως αποστολή μου να βρω την τέλεια συνταγή. Μετά από πολλές προσπάθειες, άρχισα να μαγειρεύω granola για τους στενούς μου φίλους και την οικογένειά μου και πριν το καταλάβω, έφτασε σε… αυτό! Ενώ εξακολουθώ να ψάχνω για νέους, νόστιμους συνδυασμούς γεύσεων και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά (όπως έκανα όταν το μαγείρευα μόνο για μένα και τους ανθρώπους γύρω μου), μπορώ τώρα να μοιραστώ τη γκρανόλα μου με όλους σας!
Η Phil’s Granola είναι ένα υγιεινό σνακ φτιαγμένο από την αρχή.
Χρησιμοποιούμε βιολογική βρώμη και η γκρανόλα μας βγαίνει σε διάφορες γεύσεις και πολλή αγάπη! Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, με γιαούρτι, γάλα ή με όποιον άλλο τρόπο σας αρέσει!
Η Phil’s Granola παρασκευάζεται καθημερινά με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, διατηρώντας παράλληλα όλα τα οφέλη και τη φρεσκάδα τους. Μπορείτε να βρείτε συνταγές με Phil’s Granola εδώ!
Δοκιμάστε το μόνοι σας!

Homemade

Vegan

High in Fiber

Refined Sugar Free

Homemade
Vegan
High in Fiber
Refined Sugar Free
Back to top
Welcome

Granola products

Search and order your favourite granola product.
Follow and socialize with us