Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45 €

Υγιεινή Διατροφή - Ποιότητα

Καλωσήρθες στον κόσμο μας!

Υγιεινή Διατροφή - Ποιότητα

Καλωσήρθες στον κόσμο μας!

Είμαι η Φιλίππα Νάκα ή αλλιώς ο άνθρωπος πίσω από τη Phil’s Granola! Η Phil’s Granola ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2021 αλλά η ιστορία μας ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Το 2014, ενώ ήμουν στο πανεπιστήμιο, εγώ και κάποιες φίλες μου αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε σπιτική granola. Σύντομα αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε χρησιμοποιώντας τοπικά συστατικά από τις διαφορετικές χώρες από τις οποίες προερχόμαστε και αποφάσισα να βρω την τέλεια συνταγή. Μετά από πολλές προσπάθειες ξεκίνησα να την προσφέρω στους δικούς μου ανθρώπους και πριν το καταλάβω φτάσαμε… εδώ! Συνεχίζοντας να ψάχνω διαρκώς νέους, νόστιμους συνδυασμούς και χρησιμοποιώντας πάντα (όπως και τότε) τα καλύτερα υλικά, μπορώ πλέον να μοιράζομαι τη granola μου με όλους εσάς!
H Phil’s Granola είναι ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη που φτιάχνουμε με διάφορες γεύσεις και με πολλή αγάπη! Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, με γιαούρτι, με γάλα ή με όποιον άλλο συνδυασμό μπορείτε να σκεφτείτε.
Η Phil’s Granola φτιάχνεται καθημερινά με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, διατηρώντας πάντα τη φρεσκάδα και όλα τα οφέλη των αυθεντικών συστατικών της.
Εσείς ακόμα να τη δοκιμάσετε;

Σπιτικό προϊόν

Vegan

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Xωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη

Back to top
Welcome

Granola products

Search and order your favourite granola product.
Follow and socialize with us