Καβουρδισμένοι Ξηροί Καρποί με Pumpkin Spice
Μια από τις πιο εύκολες συνταγές με ένα φθινιπωρινό twist! Μπορείτε να το απολαύσετε με γιαούρτι, smoothie bowls και σαλάτες!
Πάμε να ξεκινήσουμε!
Συστατικά:
- 250γρ πεκάν
- 250γρ αμύγδαλα
- 100γρ κολοκυθόσπορος
- 100γρ ηλιόσπορος
- 1 κτσ ελαιόλαδο
- 2 κτσ σιρόπι σφενδάμου
- 1/2 κτγ Pumpkin Spice Mix
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε όλους τους ξηρούς καρπούς και σπόρους σε ένα μπωλ.
Προσθέτουμε το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά.
Προσθέτουμε 1/2 κτγ Pumpkin Spice Mix.
Προσθέτουμε 1/3 κτγ βανίλια Μαδαγασκάρης.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10′ στους 180 °C (στον αέρα).
Μόλις περάσουν τα 5′ ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς για να μην καούν.
Καλή Απόλαυση!

Related posts
Clusters με Σοκολάτα, Φράουλες και Γιαούρτι
Η τέλεια συνταγή για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες! Σ
Yogurt Bark Φιστικοβούτυρο
Μια πανεύκολη συνταγή για όσους λατρεύετε το yogurt bark! Συ
Phil’s Baked Pumpkin Spiced Apples
Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για το φθινόπωρο. Μ