Δωρεάν μεταφορικά άνω των 45 €

Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.
Τα πιο νόστιμα και κρεμώδη νιόκι!
 
Συστατικά: 
  • 250γρ πουρέ κολοκύθας
  • 2 κτσ βούτυρο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 30γρ πελτέ ντομάτας
  • 120ml κρέμα γάλακτος
  • 150ml νερό από τα νιόκι
  • 50γρ τριμμένη παρμεζάνα
  •  ¼ κτγ pumpkin spice μιξ
Εκτέλεση: 
Κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και δεντρολίβανο. Αφού τα ανακατέψουμε καλά, ψήνουμε τους κύβους κολοκύθας στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τους ψημένους κύβους στο μούλτι για να γίνουν πουρές. Από τον πουρέ χρειαζόμαστε 250 γρ. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε 2 κσ βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε το βούτυρο να καραμελώσει και προσθέτουμε 1 μικρό λευκό κρεμμύδι κομμένο. Αφού μαλακώσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε 30 γρ πελτέ ντομάτας. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να σκουρύνει ο πελτές από έντονο κόκκινο χρώμα σε καφέ. Αμέσως  μετά, προσθέτουμε τα 250 γρ πουρέ κολοκύθας και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε τον πουρέ κολοκύθας για 2 με 3 λεπτά.Ύστερα, προσθέτουμε 120ml κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.Σιγοβράζουμε για περίπου 2-3 λεπτά. Ταυτόχρονα, σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα
νιόκι, φροντίζοντας να κρατήσουμε 150 ml από το νερό των ζυμαρικών.Προσθέτουμε το κρατημένο νερό των ζυμαρικών στη σάλτσα και ανακατεύουμε για να
αραιώσει.

Προϊόντα που Χρησιμοποιήθηκαν

Back to top
Welcome

Granola products

Search and order your favourite granola product.
Follow and socialize with us