Δωρεάν μεταφορικά άνω των 45 €

Μέθοδοι Αποστολής

ΚΟΥΡΙΕΡ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται στην ιστοσελίδα μας διεκπεραιώνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στην κουζίνα μας και δεν υπάρχουν άλλοι εξωτερικοί λόγοι λόγω καιρού, απεργιών, πανδημίας κ.λπ. Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να αποσταλεί από την κουζίνα μας το συντομότερο δυνατό. 

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία αποστολής και τον αριθμό του κουπονιού του courier.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας εισάγοντας τον αριθμό παρακολούθησης στο αντίστοιχο πεδίο στον ιστότοπο της ACS  εδώ  ή τηλεφωνικά στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό στην Ελλάδα).

 

Ωρες παράδοσης:
Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για την ACS courier είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.  
Από τους παραπάνω όρους εξαιρούνται οι επίσημες αργίες, οι ακραίες καιρικές συνθήκες, η πανδημία, οι απεργίες κ.λπ. Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο μια εκτίμηση και η Phil’s Granola δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται στις μεταφορικές εταιρείες ή σε άλλους λόγους παραπάνω.

 

Εξοδα αποστολής:

Εντός πόλης Αθηνών: 3,00€

Εσωτερικοί προορισμοί: 3,50 € 

Προορισμοί Νησιών: 4,00€

Απομακρυσμένοι Προορισμοί: 5 ,00€

 

Παραλαβή από το κατάστημα Phil’s Granola
Επιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Back to top
Welcome

Granola products

Search and order your favourite granola product.
Follow and socialize with us