Yogurt Bark Φιστικοβούτυρο
Μια πανεύκολη συνταγή για όσους λατρεύετε το yogurt bark!
Συστατικά:
- 2 κύπελα γιαούρτι
- 2 κτσ φιστικοβούτυρο
- raspberries
- μύρτιλα
- 3 κτσ Peanut Butter Phil’s Granola
Εκτέλεση:
Στρώνουμε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού σε ένα ταψί.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το απλώνουμε στο ταψί.
Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο. Ανακατεύουμε καλά το φιστικοβούτυρο στο γιαούρτι ώστε να είναι ομοιόμορφο.
Προσθέτουμε τα raspberries, τα μύρτιλα και την Peanut Butter γκρανόλα πάνω από τη στρώση του γιαουρτιού, πιέζοντάς τα απαλά πάνω στο γιαούρτι.
Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
Μόλις το γιαούρτι παγώσει, βγάζουμε το ταψί από την κατάψυξη. Χρησιμοποιούμε ένα αιχμηρό μαχαίρι για να κόψετε το γιαούρτι σε κομματάκια και σερβίρουμε αμέσως!
Σερβίρουμε αμέσως και καλή απόλαυση!
Σημείωση: Εάν προτιμάτε μια πιο γλυκιά γεύση, μπορείτε να ρίξετε λίγο επιπλέον σιρόπι σφενδάμου πριν το βάλετε στην κατάψυξη. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συνταγή προσθέτοντας άλλα υλικά όπως τριμμένη καρύδα, ψιλοκομμένα ξηρούς καρπούς ή ακόμη και μια πρέζα χωρίς ζάχαρη χωνευτήριο για προσθήκη υφής και γεύσης.


Related posts
Καβουρδισμένοι Ξηροί Καρποί με Pumpkin Spice
Μια από τις πιο εύκολες συνταγές με ένα φθινιπωρινό twist