-
Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.
Μια από τις πιο εύκολες συνταγές με ένα φθινιπωρινό twist! Μπορείτε να το απολαύσετε με γιαούρτι, smoothie bowls και σαλάτες!
Πάμε να ξεκινήσουμε!
Συστατικά:
-
250γρ πεκάν
-
250γρ αμύγδαλα
-
100γρ κολοκυθόσπορος
-
100γρ ηλιόσπορος
-
1 κτσ ελαιόλαδο
-
2 κτσ σιρόπι σφενδάμου
-
1/2 κτγ Pumpkin Spice Mix
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε όλους τους ξηρούς καρπούς και σπόρους σε ένα μπωλ.Προσθέτουμε το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου.Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά. Προσθέτουμε 1/2 κτγ Pumpkin Spice Mix.Προσθέτουμε 1/3 κτγ βανίλια Μαδαγασκάρης.Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10′ στους 180 °C (στον αέρα).Μόλις περάσουν τα 5′ ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς για να μην καούν.
Καλή Απόλαυση!
-
