Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.
Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για το φθινόπωρο.Μπορεί να σερβιριστεί ως επιδόρπιο ή να προστεθεί σε κάποιο άλλο γεύμα (π.χ. overnight oats, oatmeal κλπ.).
Πάμε να ξεκινήσουμε!
Συστατικά:
-
4 κόκκινα μήλα
-
Χυμός από 1/2 λεμόνι
-
1 κτσ λάδι καρύδας
-
42γρ ζάχαρη καρύδας
-
1,5 κτσ arrowroot ή corn flour
-
1 κτγ pumpkin spice mix
-
35γρ νερό
Εκτέλεση:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα μήλα. Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες και τα βάζουμε στο ταψί.Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε 1 κτσ λάδι καρύδας. Προσθέτουμε 42γρ ζάχαρη καρύδας. Προσθέτουμε 1,5 κτσ arrowroot ή corn flour. Προσθέτουμε 1 κτγ Pumpkin Spice Mix. Προσθέτουμε 35γρ νερό.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά στο ταψί. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 45′ στους 180°C (στον αέρα) με το αλουμινόχαρτο. Μόλις περάσουν τα 45′, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10′. Αφήνουμε να κρυώσει για 10′ και σερβίρουμε με παγωτό.
Καλή απόλαυση!