Phil’s Berry Crisp

Phil’s Berry Crisp

Μια πανεύκολη καλοκαιρινή και γρήγορη συνταγή που μπορεί να σερβιριστεί σαν γλυκό, σαν σνακ ή να προστεθεί σε κάποιο άλλο γεύμα (πχ topping σε γιαούρτι).Δεν είναι καθόλου γλυκό και μπορεί να καταναλωθεί και κρύο.

Πάμε να ξεκινήσουμε!

Συστατικά:

  • 6 κούπες berries της επιλογής σου

  • 2 κτσ Ζάχαρη Καρύδας

  • 1 κτσ Arrowroot powder

  • 1/4 κτγ Βανίλια σε σκόνη

  • 1 κτσ Ξύσμα Πορτοκαλιού

  • 1 κτσ Χυμός Πορτοκαλιού

  • 1 κτσ Χυμός Λεμονιού

  • Almond Vanilla Phil’s Granola

Εκτέλεση: 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 στον αέρα.Σε ένα  μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί της επιλογής μας και ψήνουμε για 30 λεπτά.Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά και μετά προσθέτουμε τη γκρανόλα.

Αποθήκευση και επαναθέρμανση: Μπορούμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Για να ξαναζεστάνουμε το βάζουμε στο φούρνο στους 180 για 5-7 λεπτά περίπου (ή όσο θέλουμε).

Αντικαταστάσεις: Αντί για ζάχαρη καρύδας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι αγαύης. Αντί για σκόνη Arrowroot μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλεύρι ταπιόκας ή οποιοδήποτε άλλο αλεύρι της επιλογής μας. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι η σκόνη arrowroot και το αλεύρι ταπιόκας είναι καλύτερες επιλογές.

Σε αυτή τη συνταγή