Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.
Ναι, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου σοκολάτα με πολύ εύκολο τρόπο!
Συστατικά:
-
230γρ λάδι καρύδας
-
230γρ σκόνη κακάο (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
-
4 κτσ σιρόπι σφενδάμου
-
1/4 κτγ βανίλια σε σκόνη
-
1 κτσ κακάο nibs
-
1 χούφτα Peanut Butter Phil’s Granola
-
λίγο αλάτι Μεσολογγίου
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι καρύδας, τη σκόνη κακάο, το σιρόπι σφενδάμου, τη βανίλια και ανακατεύουμε.Σε ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα και προσθέτουμε το μείγμα. Προσέχουμε να αλείψουμε το μείγμα σε όλο το ταψί.Τέλος, προσθέτουμε τα cacao nibs και το αλάτι.Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για όλο το βράδυ και μόλις έχει παγώσει πλήρως το σπάμε σε κομμάτια.
Καλή Απόλαυση!