Peanut Butter Yogurt Bark

Yogurt Bark Φιστικοβούτυρο

Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.

Μια πανεύκολη συνταγή για όσους λατρεύετε το yogurt bark!

 

Συστατικά: 

Εκτέλεση: 

Στρώνουμε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού σε ένα ταψί.Προσθέτουμε το γιαούρτι και το απλώνουμε στο ταψί.Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο. Ανακατεύουμε καλά το φιστικοβούτυρο στο γιαούρτι ώστε να είναι ομοιόμορφο.Προσθέτουμε τα raspberries, τα μύρτιλα και την Peanut Butter γκρανόλα πάνω από τη στρώση του γιαουρτιού, πιέζοντάς τα απαλά πάνω στο γιαούρτι.Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες.Μόλις το γιαούρτι παγώσει, βγάζουμε το ταψί από την κατάψυξη. Χρησιμοποιούμε ένα αιχμηρό μαχαίρι για να κόψετε το γιαούρτι σε κομματάκια και σερβίρουμε αμέσως!

Σερβίρουμε αμέσως και καλή απόλαυση!

Σημείωση: Εάν προτιμάτε μια πιο γλυκιά γεύση, μπορείτε να ρίξετε λίγο επιπλέον σιρόπι σφενδάμου πριν το βάλετε στην κατάψυξη. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συνταγή προσθέτοντας άλλα υλικά όπως τριμμένη καρύδα ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

Σε αυτή τη συνταγή