Crushed Granola Bark

Bark Γκρανόλα

Δείτε το βίντεο της συνταγής στο instagram.

Το αγαπημένο μου γλυκό σνακ!

 

Συστατικά: 

  • 2 κούπες Hazelicious Choco Phil’s Granola

  • ½ κούπα φιστικοβούτυρο

  • 1 κτγ λάδι καρύδας

  • 60γρ σοκολάτα

  • Αλάτι Μεσολογγίου

Εκτέλεση

Λιώνουμε 60γρ πικρή σοκολάτα σε μπεν μαρί με λίγο λάδι καρύδας. Ταυτόχρονα σε ένα μούλτι βάζουμε 2 κούπες Hazelicious Choco Granola και χτυπάμε για περίπου 1 λεπτό –μέχρι να γίνει τρίμμα. Σε ένα μπολ βάζουμε 1/2 κούπα φιστικοβούτυρο και προσθέτουμε 1 κτσ λάδι καρύδας και ανακατεύουμε. Ύστερα, σε ένα ταψί βάζουμε το μείγμα της γκρανόλα και με το χέρι μας το απλώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Από πάνω προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 15′ ώστε να παγώσει λίγο. Αφού παγώσει, βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και μπορούμε να βάλουμε και λίγο αλάτι που ταιριάζει πολύ. Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα και είναι έτοιμο για κατανάλωση! Αφού παγώσει η σοκολάτα μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο,δεν χρειάζεται να είναι στην κατάψυξη. Καλή απόλαυση!

Σε αυτή τη συνταγή